Életmódváltó program

Ez egy általam kidolgozott rendszer, amelynek során egy éven át fokozatosan, közösen alakítjuk át szokásaidat, hogy boldogabb és egészségesebb életet tudj élni. A program szakaszosan épül fel, így bármelyik ponton abbahagyható, persze ezt nem javaslom. :)

Állapotfelméréssel indítunk, amelyet a későbbiekben többször ellenőrzünk egy általam összeállított kérdőív segítségével. Ezt a kérdőív menüpont alatt érheted el. A továbbiakban tippeket recepteket, konkrét megoldási javaslatokat és rendszeres kontrollt kínálok, hogy a változtatásokat meg tudd valósítani és teljesen a személyiségedhez tud igazítani.

Miért egy éves? Mert ez egy lassú folyamat, nem érdemes kapkodni, ennyi idő alatt a buktatókra is fény derül. A teljesség igénye nélkül az alábbi témákat dolgozzuk át: táplálkozás, egyénre szabott receptekkel, beszerzési forrásokkal; méregmentes háztartásvezetés és szépségápolás; házipatika összeállítás természetes szerekkel; körülményektől független, rendszeres mozgásforma megtalálása; egyéni stresszkezelési technikák kidolgozása; helyes alvási szokások és körülmények kialakítása. Az általam javasolt technikákat magamon és családomon tesztelem.